Obedové menu 4,90€
Jedálny lístok č.1
Náhradná polievka – Kurací vývar s mäsom, rezancami a zeleninou 1,3,9
Pondelok:
0,33l Zelerový krém, krutóny 1,7,9
č.1 120g Kuracie soté v zemiakovej placke, kapustový šalát 1,3,10,15
č.2 120g Údené brav. so špenátom a zemiakovou knedľou 1,3
č.3 330g Grécky šalát s pizza pečivom 1,7
Utorok:
0,33l Frankfurtská s párkom 1,9
č.1 120g Maďarský guľáš ,knedle 1,3,7
č.2 120g Kurací špíz so šampiňónmi v tymiánovom cestíčku, zem.kaša, čalamáda 1,3,7,15
č.3 100g Grilovaný encián s brusnicovou omáčkou, opekané zemiaky, zelen.obloha 7
Streda:
0,33l Paradajková s cestovinou 1,3,9
č.1 120g Kurací steak Mexico /vykostené kuracie stehno/s fazuľovo-paradajkovou omáčkou,s chilli, hráškom a medom, hranolky, zeleninové obloha
č.2 120g Bravčové na hrášku, dusená ryža, hlávkový šalát 1,10
č.3 350g Zeleninový šalát so syrom, balzamovým octom, pizza chlieb 1,7
Štvrtok:
0,33l Zeleninová s haluškami 1,3,9
č.1 120g Medajlónky Mix /br.panenka,kuracie prsia/ s dijonskou omáčkou, hranolky, zeleninové obloha 1,7,10
č.2 120g Vypráž. brav. Bačov rezeň /slanina,cibuľa/,zemiak. kaša, miešaný zel.šalát 1,3,7
č.3 280g Zemiakové šúľance s makom a slivkovým lekvárom 1,3,7
Piatok:
0,33l Feniklový krém so zapekanou hriankou 1,7,9
č.1 120g Prírodný kurací rezeň na bylinkách, ryža, zeleninová obloha 1,10
č.2 120g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarská omáčka 1,3 7
č.3 330g Mexický šalát s kuracím mäsom marinovaným v mede s chilli, pizza pečivo 1
Sobota:
0,33l Zemiaková na kyslo s vareným vajíčkom 1,3,7,9
č.1 120g Prírodné bravčové rebierko, strapačky s kyslou kapustou 1,3,10
č.2 120g Pečená kuracia štvrťka so žemľovou plnkou, dusená ryža, kompót 1,3,7
č.3 350g Lievance s džemom, tvarohom, šľahačkou a škoricou 1,3,7
Nedeľa:
0,33l Kurací vývar s mäsom a rezancami 1,3,9
č.1 120g Kuracie prsia na kari s kokosovým mliekom, ryža s marinovanými hrozienkami v cherry likéri 7
č.2 120g Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 1,3,10
č.3 370g Zeleninový šalát s grilovanou zeleninou, slaninovým čipsom, krutónmi, dressing z dijonskej horčice s bylinkami 1,10,15
Obedové menu sa podáva v čase od 11:30 do 14:30. Ak sa menu komplet predá,do 14:30 je možné urobiť :
120g Vyprážaný kurací rezeň, hranolky, zeleninová obloha 1,3
Vyhradzujeme si právo na zmenu obedového menu. Váha mäsa je v surovom stave. Dobrú chuť želáme.